Selecteer een pagina

Boekhouder Utrecht

Bent u een ondernemer in Utrecht, dan is het juist fijn om met een boekhouder uit Utrecht te werken. De reden is eigenlijk simpel: wij kennen de lokale markt op ons duimpje. Daarnaast zijn we op de hoogte van allerlei subsidies en andere financiële regelingen die gelden voor de stad en de provincie Utrecht. Wij kunnen je dus helpen met het vinden van bijvoorbeeld gemeentelijke subsidies of leningen voor je bedrijf, zodat je binnen de lokale markt ook zeker kan gaan groeien. Verder is het fijn om te kiezen voor een administratiekantoor in Utrecht, omdat je dan snel kan schakelen met onze boekhouders. Kom gerust langs voor een adviesgesprek over de boekhouding van de eenmanszaak of holding. Wil je eerst meer weten over wat wij als boekhouder zzp voor je kunnen betekenen, maak dan eens een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons op 030-3031383 of vraag direct een scherpe offerte aan.

Lekker dichtbij

Als ondernemer of zzp’er heb je het al druk genoeg. Om je dan ook nog dagelijks met bijvoorbeeld belastingaangiftes bezig te houden of de financiële administratie te verwerken, dat is niet altijd even praktisch. Een boekhouder bij een administratiekantoor in Utrecht is dan zeker wenselijk. En wil je dan met je boekhouder in Utrecht even een babbeltje maken over de financiën, dan hoef je als Utrechtse ondernemer maar kort te reizen. Dat scheelt veel tijd. En dat is wel zo prettig.

Wat doen onze boekhouders in Utrecht voor jou

Onze boekhouders hebben een breed scala aan financiële expertise en kunnen verschillende taken voor je verrichten wat maar te maken heeft met de financiële administratie van je bedrijf. Zo kunnen we je bonnen en facturen verwerken in een online boekhoudprogramma. Daarnaast houden we op die manier ook je kasboek bij. We doen voor verschillende bedrijven de boekhouding. Of het nu om de boekhouding van een Holding gaat of de boekhouding voor een Stichting: wij staan voor iedere ondernemer klaar. Verder kunnen we helpen bij het opzetten en beheren van de salarisadministratie en het opstellen van de jaarrekening. Wij werken met het boekhoudprogramma Exact Online, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. En moet je een jaarverslag maken voor de Kamer van Koophandel? Dan is het deponeren jaarverslag bij de KVK ook kinderspel.

Hulp bij de belastingaangiftes

Zodra je een eenmanszaak of onderneming met salarisadministratie gaat runnen, kom je ook in aanraking met de belasting. Kom gerust langs voor fiscaal advies en we gaan samen kijken naar de verschillende belastingen die betaald zouden moeten worden door je onderneming. Zo is er de BTW-aangifte, de VpB-aangifte, de aangifte inkomstenbelasting en de belastingaangifte voor een VOF. De belastingaangifte voor ZZP kan soms verwarrend zijn. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en je mag niet zomaar alles declareren. Laat de boekhouding ZZP dan aan ons over, samen met je belastingaangifte.

Vaste boekhouder in Utrecht nodig of open vacature?

Ben je op zoek naar een vaste boekhouder in Utrecht dan ben je bij Boekjewinst.nl aan het juiste adres. Zo kunnen we gemakkelijk de boekhouding ZZP voor je bijhouden. Het is ook mogelijk om een van onze boekhouders niet als freelancer, maar als vaste kracht in dienst te nemen in de onderneming om bijvoorbeeld de boekhouding voor de BV bij te houden. Neem gerust eens contact met ons op. Het grote voordeel van het inhuren van een boekhouder in Utrecht is dat we efficiënt te werk gaan. De kosten zijn lager dan een gemiddelde boekhouder. Wij hebben alle kennis onder een dak om de boekhouding voor eenmanszaak, stichting of holding in goede banen te leiden. Dat is wel zo gemakkelijk. We hebben onze eigen fiscalisten, boekhouders, salarisadministrateurs en meer. Dus als je geen boekhouder kunt aannemen in dienstverband, dan is een boekhouder van ons de allerbeste oplossing. Heb je een vacature voor een boekhouder, dan helpen we je graag bij het invullen van deze functie. Samen met de ondernemer stellen we bijvoorbeeld de vacature op en helpen bij het sollicitatieproces. Of geef de recruitment aan ons uit handen. Wij geloven in een langdurige samenwerking met onze partners. Dat betekent dat we graag voor een langere periode betrokken willen zijn bij je bedrijf. Door elkaar goed te leren kennen, kunnen we nog gemakkelijker de boekhouding voor je verzorgen of de belastingaangiftes in goede banen leiden. Uiteraard zijn al je bedrijfsgegevens en financiële zaken bij ons in vertrouwde handen. Zo kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen en je bedrijf laten groeien. Wij regelen de rest.

Op zoek naar een goede boekhouder in Utrecht?

Zoek niet langer en neem contact op met onze boekhouders voor een gratis, oriënterend kennismakingsgesprek.